Egy belevaló alko-gourmandnak a legfőbb ünnep a húsvét. Gondoljatok bele, pénzt kapsz azért, hogy minőségi alkoholt ígyál? A válaszom: úgy ám!

Vannak akik azt ünneplik, hogy Jézus Krisztus feltámadt (keresztények), vannak olyanok is, akik a szabadságukat ünneplik(zsidók), sokan locsolkodni járnak, egyesek tojást keresnek, megint mások megint mást csinálnak, de a legbecsesebb elfoglaltság az alko-gourmandoké, akik ilyenkor, meglepő módon ISZNAK. Nem is akár mit, jóféle likőröket, házi páleszt, házi bort és gyakran ezért még kis pénzt is kapnak, vagy csokinyulat, vagy pirostojást.

A húsvét az ügyes alko-gourmand számára egy remek befektetés, akiknek sok a vidéki ismerőse, az akár több liter szeszt is össze tud koldulni. Hozzávalók: néhány félliteres üveg, kevés kölni és egy nagyadag "ejj kend, ez már valami, hagy vigyek már belőle otthonra is".

Sok boldog nyulat kívánok mindenkinek és minél magasabb véralkoholszintet a holnapi locsolkodás végére. Majd írjátok le ki mit ivott, hova érné meg beházasodni!

A bejegyzés trackback címe:

https://stexkluziv.blog.hu/api/trackback/id/tr751894357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása